0
clear
  • Магията на пламъка – Синьо пламък - Създаване на синьото яркият пламък за огнената яма - (25 опаковки) - Огън, Огън, външна камина – Магията, синьо Фанковое, Мистично п?
  • -20%
  • -20%
Магията на пламъка – Синьо пламък - Създаване на синьото яркият пламък за огнената яма - (25 опаковки) - Огън, Огън, външна камина – Магията, синьо Фанковое, Мистично п?

Магията на пламъка – Синьо пламък - Създаване на синьото яркият пламък за огнената яма - (25 опаковки) - Огън, Огън, външна

BGN 19.96

Брой продукти
На склад

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКРИТО И НА открито : идеална за лагерните огньове, огньове, вътрешни камини, кострищ в задния двор и всякакви печки на дърва огньове!.ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Просто хвърли неоткрытый торбичка в огъня, за да се насладите на ярък израз на мастило на СИНИЯ пламък!.ДЪЛЪГ СРОК на експлоатация : Изживейте магията на мастило на пламъка в рамките на един час!.ТОВА е ЗА ВСИЧКИ : както за възрастни, така и деца ще се радвате гледат как пламъците се превръща от обикновен жълт в дълбок и ярък СИН цвят! 100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ние искахме да сме сигурни, че пламъкът ще продължи изгубен, ако случайно той веднага ще угасне, моля, свържете се с нас за връщане на парите.

Други функции

Най-добри сделки

Please wait...