0
clear
  • Сплит Водоустойчив КОМПЮТЪР Crystal Лаптоп Защитен калъф за Huawei MateBook 13 см, със стойка и дръжка Лесен за употреба (цвят : черен)
  • -20%
  • -20%
Сплит Водоустойчив КОМПЮТЪР Crystal Лаптоп Защитен калъф за Huawei MateBook 13 см, със стойка и дръжка Лесен за употреба (цвят : черен)

Сплит Водоустойчив КОМПЮТЪР Crystal Лаптоп Защитен калъф за Huawei MateBook 13 см, със стойка и дръжка Лесен за употреба

BGN 121.14

Брой продукти
На склад

Тя взема материал за КОМПЮТРИ, на повърхността водоустойчива, гъвкавост супер силна, тя предотвратява се разкъса и ефективно защитава тялото на самолета.Трехугольная конструкцията на скобата и височина на екрана, са подходящи за корекция на заседналия пози и защита на шийните прешлени.Портативна функция, удобни за носене, лесно за носене.Дълга квадратна конструкция на вентилационни отвори, отвеждане на топлината голяма площ.Дизайн на занасяне ъглов игрища е с височина от 4,5 мм, което прави компютъра по-стабилно и помага за разсейване на топлината. 1. Тя взема материал за КОМПЮТРИ, на повърхността водоустойчива, гъвкавост супер силна, тя предотвратява се разкъса и ефективно защитава тялото на самолета.2. Трехугольная конструкцията на скобата и височина на екрана, са подходящи за корекция на заседналия пози и защита на шийните прешлени.3. Портативна функция е удобна в чорап, лесен за носене.4. Дълга квадратна конструкция на вентилационни отвори, отвеждане на топлината голяма площ.5. Дизайн на занасяне ъглов игрища е с височина от 4,5 мм, което прави компютъра по-стабилно и помага за разсейване на топлината.6. Предната и задната страна са проектирани отделно и по-лесни, за да разглобява и сглобява.7. Предната част е конструирана с плоска концепцията за кривата, и задната част на механично създадена с уникална форма.8. Отнася се за лаптоп Huawei Mate Book 13 инча.

Други функции

Най-добри сделки

[Въртящи се на 360 градуса стол] : Grooming стол може да се върти на 360 градуса и да се заселят под всякакъв ъгъл,

Материал : Авто аудио държач на предпазителя е изработен от висококачествен поликарбонат пластмасова и

6 см / 5in кръст Бод Пакет Списък : 1 x дупка триони Ръководство Fixture10 x дупка триони Bit1 x отвертка1 x Ръководс�

Напълно съвместим с CP1 WBAT01 Технически характеристики на батерията : 800m Ah, 3.0 V, 2.4 Wh.LiMn O2 Вид на батерията...

Размери : M6 x47mm(3шт).Индивидуално : Да.Номер на модел : M6 Материал : въглеродна стомана.Занятие : Дървообраб�

Можете да прехвърляте с подаръци.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и п�

Размер : 42 х 30 см(помалко от 42 см и домашни любимци), 52×35 см (помалко от 52 см и домашни любимци), 60×45 см (пома�

Селото отдел 56 осигуряват зашеметяваща запомнящи се сцени, които отразяват стил и въображение.Ние сме г

Поддръжка на синхронизация осветление аксесоари на дънната платка.Хидравличен носещи е затворена конс

Удобни : Женски двойни панталони са изработени от полиестерни влакна, меки и приятни за кожата, разтегли

Двоен запис 7 рафтовете 6 Дупки 8 Разделители Ширина 36 инча.Този тип продукт се нарича Tennsco ДЕТЕНЦЕ736306 L&T П

Please wait...